Welkom in de wereld van Wok To Go.

Bij Wok To Go houden we van snelle, gezonde en smaakvolle maaltijden. Sinds 2003 ontwikkelen onze chef-koks de lekkerste wokgerechten met verse ingrediënten. We doen dit vól overgave onder het motto “Making people happy through food”.

Gezond

Door het roerbakken – met een kleine hoeveelheid olie – op grote hitte, blijven de smaak en gezonde voedingsstoffen bewaard. We kiezen voor gezonde en unieke ingrediënten en bereiden uitgebalanceerde gerechten in een ‘Wokki box’ voor een gezonde levensstijl.

Vers

Door gebruik te maken van verse en gezonde producten geven we jou een beetje extra zorg. Elementen zoals de versheid en de natuurlijke smaken zijn allemaal belangrijk wanneer je eet.

Snel

We bieden kwaliteitsgerechten voor de beste prijs in 3 minuten. Onze gepassioneerde chefs streven naar de hoogste efficiëntie en voedselveiligheid.

Smaakvol

Wij combineren onze passie voor koken, creativiteit en authentieke smaken met plezier en het gemak van afhaalmaaltijden. De hartverwarmende aroma’s nodigen je uit om hiervan ten volle van te genieten.